Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου προσκαλεί τους μικρούς της φίλους να συμμετέχουν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Πένυς Ραμαντάνη «Το αστέρι κι ο Κωστής» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:00 μ.μ. στο χώρο της Βιβλιοθήκης.

Το αστέρι, όπου ζει στον ουρανό με την οικογένειά του στην αστεροκοινωνία του ουρανού, στην προσπάθειά του να χοροπηδήσει πέφτει κατά λάθος στη Γη. Μέσα από τις πρωτόγνωρες εμπειρίες και τις περιπέτειές του στον καινούργιο για εκείνο κόσμο, γνωρίζει τον Κωστή. Μαζί ανακαλύπτουν την αξία της πραγματικής φιλίας και της ελευθερίας και μαθαίνουν να διαχειρίζονται την απώλεια, να ξεπερνούν τα εμπόδια και να φυλάνε στην καρδιά τους αυτά που αγαπούν.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, αφήγηση, κίνηση και μουσική, καθώς η Πένυ Ραμαντάνη θα ερμηνεύσει με την κιθάρα της τα τραγούδια του παραμυθιού.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: Η Πένυ Ραμαντάνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός και ξεκίνησε τη δισκογραφική της πορεία το 1999. Για 13 χρόνια ήταν μέλος του συγκροτήματος «Όναρ», ενώ έχει συνεργαστεί με τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής κι έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα κάνοντας συναυλίες. Συνεχίζει τη μουσική της πορεία ως μέλος του συγκροτήματος «Ντο Δίεση». Το 2010 εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο Υπέροχα Μόνοι. Το αστέρι κι ο Κωστής είναι το πρώτο της παιδικό βιβλίο.

 

Κατεβάστε το δελτίο τύπου για την εκδήλωση.